LA DESTRUCCIÓ DEL BARRI ESTÀ PARADA, LA PROLONGACIÓ ESTÀ ACABADA I ARA TENIM QUE COMENÇAR A CREAR EL FUTUR.

gif audio

cabanyal

Escucha el audio de  asamblea de Plataforma Salvem El Cabanyal .

si no lo reproduce tu navegador (((clik)))


Comunicado de la Plataforma Salvem El Cabanyal después de la Asamblea General convocada el pasado día 10/o2/2014.

Ple fins a la bandera a l’Ateneu Marítim, gent de peu,  veïnes i veïns, distintes associacions i grups polítics, tots preocupats per la situació en què es troba el barri i interessats  a buscar solucions a curt termini que permeten eixir del conflicte provocat per la inèrcia i inactivitat del govern de l’Ajuntament de València que l’única cosa que ha estimulat en el barri ha sigut la degradació i la divisió social.

ACORDEM:

1.           Convocar una manifestació per al proper 6 d’abril, 4t aniversari de la paralització total d’enderrocs al Cabanyal. La manifestació recorrerà els carrers del barri.  El lema reivindicatiu serà: PER UN PLA URBANÍSTIC AMB PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

 No podem oblidar els fets succeïts a l’abril de 2010, veïns enfrontats als forces de seguretat de l’Estat de forma gratuïta i innecessària, com s’ha demostrat pels sentències judicials i per la recent anul·lació de la Llei que va donar origen als fets del 2010.

 2.           S’aprova la proposta “PROLONGAR EL CABANYAL: UN FUTUR PER A LA CIUTAT AMB EL CABANYAL”. Amb una anàlisi històrica de l’evolució del barri i una sèrie de propostes factibles d’executar de forma immediata,  positives per al futur del barri i la ciutat de València, realitzades per ell i altres especialistes, que donen un gir cap al respecte al patrimoni, el benestar dels veïns sense renunciar a estar connectats amb la ciutat per múltiples carrers que finalitzen en el mar i no per un sol vial com proposa el pla de l’Ajuntament.

 3.           Una proposta econòmicament eficient, sense càrregues d’importància per a l’administració pública i que posa en valor les inversions fetes fins ara en la compra de cases. Un repte de futur que anirem presentant a la ciutadania com a punt de partida del procés participatiu.

4.            Recolzar a la Plataforma pel Litoral, integrada per associacions del front litoral de la ciutat de València. La Plataforma pel Litoral ha estat invitada a la nostra assemblea per a que presente la proposta de una mobilització ciutadana que estan preparant per al 2 de març. Concretament es tracta d’una acció als dominis del circuit de Fórmula1   Prendre el CUC.

 5.           Treballar per a que esta convocatòria siga el més unitària possible.

6.           Reconstruint la xarxa veïnal, retrobant la cohesió social, que tants esforços li han costat al govern municipal trencar tots estos anys, li donem la benvinguda a una nova comissió de treball de la Plataforma Salvem El Cabanyal. Es tracta de CABANYAL EN RUTA: OBJECTIU 3005. Creem xarxa social al barri i ara toca que  gent del Cabanyal porte la lluita als cims de les muntanyes.

Radio Malva ,eficaz y potente difusión

images (7)g

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s