Manifestació “Horta és Futur”

11175035_906082149433324_6368998426272839618_n

Sábado, 16 de mayo a las 18:00 Plaça de l’Ajuntament de València.

Us convidem a participar en la manifestació que, el proper dissabte 16 de maig, recorrerà els carrers de València com a final de la campanya Horta és Futur. En aquesta campanya, com sabreu, hi han participat nombrosos moviments socials i veïnals de la ciutat i de la comarca. Hem demostrat, al llarg d’aquests mesos, que amb la mobilització ciutadana és possible detindre els desficacis urbanístics.

Una de les grans satisfaccions d’aquests darrers dies ha estat la retirada del PGOU per l’ajuntament de València, com a resultat de l’allau d’al·legacions que es van recollir en la campanya Horta és Futur. Però la retirada momentània d’aquest Pla no és garantia que no es produïsquen futures sorpreses postelectorals. Per això no anem a deixar de treballar.

Ara és l’hora d’eixir al carrer, celebrar l’èxit de la campanya i enviar un missatge clar que en el futur volem que la planificació territorial compte amb mètodes de codecisió que impliquen a veïns i llauradors de l’horta. Perquè han d’entendre, d’una vegada i per sempre, que no es pot fer política sense el poble i menys contra el poble i els seu territori. Entre totes i tots hem aturat també ara el PGOU, i el pròxim 16 de maig direm als carrers que també volem decidir el futur de la ciutat i l’horta.

L’acte començarà a les 18:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament i comptarem amb la presència de l’actor Xavi Castillo que, des d’allí, ens farà la crida a la manifestació. Al final del recorregut també comptarem amb l’actuació del cantant Miquel Gil. Però els i les protagonistes serem el poble. Amb el nostre entusiasme, amb les nostres dolçaines i tabals, les nostres muixerangues, els nostres dimonis, les nostres danses, les nostres cançons. Volem que, aquest, siga un acte reivindicatiu alhora que festiu, per això us cridem a una participació activa. Si voleu participar d’alguna manera, al llarg del recorregut, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aturem la destrucció i repensem l’horta i la ciutat des de la participació ciutadana. T’esperem el proper dissabte 16 de maig. Entre totes i tots ho podrem tot. Horta és Futur!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s