València ::: Concentración Mai la guerra: contra l’atac militar a Libia

Altra vegada la comunitat internacional, sota mandat de l’ONU, decideix iniciar bombardejos contra un país amb l’excusa de defensar la democràcia. Altra vegada s’ataca a un dictador que ha estat armat pels països ?salvadors?. Altra vegada és un país amb grans riqueses petrolíferes. Aquesta vegada li ha tocat a Líbia. Altra vegada des d’Alternativa Antimilitarista-MOC ens oposem a una nova intervenció militar.

No a la guerra. Altra vegada: Contra l’acció militar a Líbia

http://antimilitaristas.org/spip.php?article4846

Altra vegada la comunitat internacional, sota mandat de l’ONU, decideix iniciar bombardejos contra un país amb l’excusa de defensar la democràcia. Altra vegada s’ataca a un dictador que ha estat armat pels països ?salvadors?. Altra vegada és un país amb grans riqueses petrolíferes. Aquesta vegada li ha tocat a Líbia. Altra vegada des d’Alternativa Antimilitarista-MOC ens oposem a una nova intervenció militar. Perquè:

– considerem que els conflictes no es resolen d’aquesta manera. L’experiència i la història ens han ensenyat que sabem com comença una guerra però no com acaba. Sí tenim clar que com a L’Iraq i Afganistan la gent corrent és qui suporta quasi tot el sofriment.

– els interessos de la UE i d’EEUU són clarament oposats als nostres: interessos econòmics i *geoestratégicos enfront d’interessos que milloren la vida de la gent. Perquè és hipòcrita establir acords comercials en la venda de petroli amb Líbia des de fa anys i no haver pensat en la població civil ni en la democràcia abans.

– és irresponsable, per no dir criminal, vendre armes a un país durant anys i després bombardejar-lo. Europa és qui ha armat principalment al règim de Gadafi i en concret Espanya ha venut des de 2005 armes per valor de 10,7 milions d’euros. Durant el primer semestre de 2010, Espanya va exportar a Líbia equipament militar per valor de 6,8 milions d’euros. En AA.MOC entenem que davant aquesta complicada situació la guerra no és, ni ha estat, ni serà la solució. Aquells que han provocat aquesta situació i que pretenen solucionar-la de manera militar no van a aconseguir ni la pau ni la democràcia.

Per això, altra vegada, diem NO A LA GUERRA.


MOVILIZACIONES CONTRA EL ATAQUE MILITAR A LIBIA

http://www.nodo50.org/Estamos-en-guerra-El-gobierno.html

22 de Marzo MADRID
Concentración este martes 22 de marzo a las 12.00hs. frente al parlamento.

22 de Marzo Xixón
Martes 22 a las 19,30 en el Conseyu de la Mocedá de Xixón (para preparar nuevas movilizaciones y acciones contra la guerra).
Fuente: Kaosenlared

22 de Marzo varias ciudades a las 20 hs.
Para este martes 22 de marzo, dia en que comparecerá el presidente del gobierno en el Congreso, se están convocando concentraciones de protesta contra la guerra y contra el ataque de la OTAN a Libia a través de la red social Twitter (#noalaguerra).

En Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia, Santiago, Bilbao, Gijón y otras ciudades tendrán lugar concentraciones por el NO A LA GUERRA a partir de las 20:00 h.

Lugares:

Madrid, Puerta del Sol
Barcelona, Plaza Sant Jaume
Valencia, Plaza del Ayuntamiento
Sevilla, Alameda de Hércules
Xixón, Plaza del Ayuntamiento
Santiago, Plaza del Obradoiro
Bilbo, Plaza Moyua

Fuente: Portal OACA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s