Dissabte 11-Febrer No volem la F1

Assemblees de barri del Moviment 15M de València veïnes a l’Avinguda del Port, com Algirós, Pobles de la Mar i Natzaret, estan convocant els valencians i valencianes a la realització de “paradetes ciutadanes” a favor dels servicis públics, la justícia, el treball i la dignitat; contra les “paraetes insensates” de la incompetència, els retalls, el balafiament i la corrupció dels governs autonòmic i municipal. Hem quedat a participar en l’acció que a baix s’explica i ens concentrarem:

  • dissabte 11 de febrer
  • a les 11 h.
  • al final de l’Av. del Port, en el semàfor amb J.J. Dómine

La Formula 1 no s’ha convertit en una ruïna per la crisi, és la F1 i altres fastos com ella la que fa que el dèficit d’esta comunitat estiga entre els majors de tota Espanya i ens a dut la ruïna a tots. Els beneficis se’ls han portat uns pocs i la crisi la paguem nosaltres.

Un govern que s’atreveix a prendre mesures restrictives en contra dels ciutadans, sense consensuar-les, per a poder afrontar el gran dèficit a què ens ha portat la seua nefasta gestió, coneguda en tot el món pel balafiament, mentres es troba lligat dels seus compromisos amb el magnat de la F1, no té legitimitat per a demanar-nos sacrificis als valencians.

MÉS INFORMACIÓ………………………: Blog amb informació de l’event, cartells, ….. http://circuitourbanono.tumblr.com/ http://circuitourbanono.tumblr.com/

https://www.facebook.com/circuit.urba.NO

  https://www.facebook.com/events/216850995072647/

PARADETES CIUTADANES vs. PARAETES INSENSATES

Es tracta d’una acció de protesta que es durà a terme dissabte que ve 11 de febrer a les 11 del matí en els semàfors de l’Avinguda del Port, per ser esta l’avinguda d’accés a la “paraeta més sorollosa i costosa per a la ciutat”: el Circuit Urbà de Fórmula 1 (CUF1).

S’han distribuït els semàfors d’esta avinguda entre diferents col·lectius ciutadans (assemblees d’altres barris, associacions veïnals, AMPAS de col·legis pròxims, formacions musicals i teatrals, etc.) perquè, durant el temps que el semàfor roman en roig per als cotxes, cada un represente la seua performance particular de protesta, sempre pacífica i creativa.

I volem invitar tots els valencians i valencianes a què s’uneix-se’n i participen el dissabte en les paraetes ciutadanes, per a manifestar el nostre rebuig de tanta paraeta insensata i sol·licitar al president Alberto Fabra i a l’alcaldessa Rita Barberá que no se celebre enguany la quinta edició del Circuit Urbà de F1, que s’anul·le l’onerós i trampós contracte que l’expresident Camps va firmar amb Ecclestone, i que este passe a la cua de proveïdors impagats de la Generalitat Valenciana.

Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal

                                                                               Web Salvem el Cabanyal               Twitter                    Facebook

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s