EL DEUTE NO ÉS NOSTRE # Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute País Valencià

El proper 8 de juny a les 19 h tindrà lloc la presentació de la Plataforma Auditaria Ciutadana del Deute País Valencia al Col·legi Major Rector Peset. Sota el títol«Resistència contra l’austeritat i el deute. Auditoria Ja!!« tindrem el luxe de comptar amb la presència del periodista grec Yorgos Mitralias, que ens contarà la situació real que viu el seu país una setmana abans de les eleccions gregues.
Mitralias, fundador del moviment de les Marxes Europees i del Fòrum Social de Grècia, ha estatun dels iniciadors de l’Espai de Diàleg i d’Acció Comuna que ha portat a la creació de Syriza (Coalició de l’Esquerra Radical) que ha obtingut uns resultats històrics en les eleccions gregues del passat 6 de maig i que s’espera que siguen millors el proper 17 de juny. Mitralias també és membre fundador de la Campanya d’Auditoria del Deute Públic i del Comité contra el Deute-CADTM Grècia.
En l’acte de presetació també intervindrà Jérôme Duval, membre de la Plataforma, delCADTM (Comité per l’Anul·lació del Deute al Tercer Món) i de Patas Arriba, que farà la presentació de la Plataforma contextualitzant-la en l’ambit estatal i europeu.
La Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute País Valencià, integrada en la xarxa d’àmbit estatal Plataforma Auditoría Ciudadana de la Deuda. ¡No debemos!¡No pagamos!, fa una crida a la mobilització contra les polítiques d’austeritat selectiva i les retallades socials, per l’exigència d’una auditoria del deute i per l’aplicació de mesures contra la crisi que donen resposta a les necessitats del 99% i no al benefici d’una minoria.
Us agraïm que feu difusió de l’acte, si ho considereu oportú.
En adjunt teniu el cartell de l’acte (versions per a imprimir en b/n i color) i en el següent enllaç el podeu trobar en format jpg per descarregar-lo si el voleu fer servir a webs, twitter o facebook:http://www.flickr.com/photos/77412954@N03/7274298632/in/photostream.
Ací podeu vore alguns dels articles publicats per Yorgos Mitralias.
Per a més informació podeu visitar la pàgina de Patas Arriba (http://patasarribavlc.blogspot.com.es/) o escriure un correu a auditoriavalencia@gmail.com.
Salutacions!
PLATAFORMA AUDITORIA CIUTADANA DEL DEUTE PAÍS VALENCIÀ. EL DEUTE NO ÉS NOSTRE!!
lo bueno , siempre en frasco pequeño….
siempre en frasco pequeño
GIF 3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s