El barri d’Orriols a València es mobilitza contra el feixisme

El passat dissabte 28 de març va tindre lloc al barri d’Orriols, a la zona nord de la ciutat de València un repartiment de menjar per a la gent necessitada per part del partit feixista España 2000, que aprofita d’aquesta manera la conjuntura econòmica per repartir bosses amb productes de primera necessitat “només per a espanyols” igual que fa el partit ultra Alba Daurada a Grècia.

jornada-orriols-en-valencia-82146

Per esta raó s’ha organitzat per al proper 17 de maig una jornada sota el títol “Orriols co-nviu per la integració” per part de gent del barri i l’Assemblea Popular d’Orriols. En primer lloc s’ha organitzat una ruta per “l’Orriols històric, multicultural i en positiu”, a partir de les 11 h. i que tindrà eixida des de la plaça de Sant Miquel dels Reis. I a les 18 h. tindrà lloc una manifestació que tindrà eixida des del carrer Compte Lumiares, 3, a les immediacions del Centre de Salut Salvador Allende. Finalment, a les 19 h. tindrà lloc una concentració contra el racisme i la xenofòbia, a la plaça C/. Esteban Dolç de Casteller, després de la concentració hi haurà actuacions musicals

280x300_disenosocialSCHFddwssdjj

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s