Els veins de la Vall d’Albaida diuen no a la planta de tractament d’animals

A la vall d'Albaida no volem que es pose un cementeri de residus animals que son perillosos i ningú els ha preguntat als veins si volem

A la vall d’Albaida no volem que es pose un cementeri de residus animals que son perillosos i ningú els ha preguntat als veins si volem

Des de l’Assemblea Veïnal Contra la Planta de Residus Animals, el passat divendres dia 8 i dissabte dia 9 d’agost, varem dura les primeres Jornades festives en Defensa del Territori que se celebraran al poble de Beniatjar. Hem pogut parlar amb uns dels membres de l’Assemblea que ens explica el perque s’oposen a un projecte que desde un principi s’ha volgut amagar als veins, amb poca informació pel banda de l’anterior ajuntament de La Pobla del Duc.

Entrevista a un membre de l’Assemblea Veïnal Contra la Planta de Tractament d’Animals Morts a la Vall d’Albaida

Les jornades varen oferir durant un parell de dies un espai de trobada – obert a tothom- on poder informar-se, compartir experiències i denunciar públicament els perills que comporta l’actual model de desenvolupament, i més concretament el projecte de construcció de la planta de residus animals – de categoria 1 i 2- a la Pobla del duc. Que compta amb el vist i plau de Conselleria.  A més a més, va ser també un espai lúdic “per a tots els públics” on des dels més grans fins al més menuts varem gaudir amb l’actuació de cantautors, rondalles, grups de música i amb la celebració de diferents tallers i teatres.

Varem ser dos dies on hem pogut compartir amb molta gent que dia a dia treballa per aconseguir que els governs municipals i autonòmics els tinguen en compte en les decisions que afecten a la seua vida, son ciutadans actius que no aceptem cap imposició, i tampoc van a aceptar aquesta Planta de Residus Animals. I ens quedem en una frase del membre de l’assemblea: si volem, al final podem.

Mes informació la podeu trobar a Una comarca una força.

imagen094f

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s