2na Trobada ‘Prenem L’Escenari!’

2na Trobada Prenem l'escenari

TROBADA PRENEM L’ESCENARI 2015

19 i 20 Juny

CSO L’Horta, Benimaclet + Los 27 amigos, Cabanyal

#prenemlescenari

Arran de la Trobada de l’any passat, ha sorgit en els darrers mesos la iniciativa de construir una nova. Un dels objectius de les Trobades és crear una xarxa de sororitat local, de proximitat, i és per això que les propostes les hem fet entre totes a través de diferents convocatòries que hem llançat a les xarxes socials. En un primer moment per a pensar com volíem que foren les jornades i més tard per a recopilar propostes.

Finalment queda este cartellàs ple d’activitats on l’eix central és la visibilització de la dona (en el seu sentit més ampli) al món de la música, el qüestionament dels estereotips de gènere, el patriarcat musical, el feminisme i les eines d’apoderament de les que disposem per a afectar al nostre entorn de la manera que volem expressar-nos.

Enguany no només plantejarem la música com a eina, sinó també altres àmbits com la poesia, el ball, el disseny, etc. Ens acompanyaran tot un seguit de persones i col·lectius bàsiques per a construir entre totes els espais que volem.

ORGANITZA
Assemblea Prenem l’escenari + Fusa Activa

* Trobada assambleària i autogestionada. Els possibles beneficis aniran destinats a cobrir les despeses i per a properes activitats. Les jornades són possibles gràcies a la participació i col·laboració desinteressada de totes.

DIVENDRES 19 JUNY
16h Recital de poesia per poetesses valencianes
17.30h Actuació musical: Leo Goicoechea + convidades
19h Presentació del llibre ‘I visquéren felices: relats de lesbianes raretes i desviades’. A càrrec de Kor amb posterior debat sobre la importància dels referents lèsbics, trans, intersex, amb final feliç.

DISSABTE 20 JUNY
11h Taller de sonorització bàsica a càrrec d’ Iris Stella i Lau. *Cal inscriure’s al Taller [activitat no mixta]
13h Jam de dones i actuacions musicals [ apunteu-vos ]
14.30h Fideuà vegana [opció sense gluten: cal preguntar fusaactiva@gmail.com]
16h Presentació de Tòpica i Atípica, a càrrec de Soysoft i Larural il·lustració i disseny autoeditat des de l’Alcoià
17.30h Debat ‘Eines d’apoderament feminista’ amb la participació de diversos col·lectius i persones vinculades al món de la música i/o que treballen pel feminisme: Furor Uterí, Assemblea Oberta de Dones de València, Amalia Yusta [periodista musical], Tremenda Fem fest [Castelló], Dones en lluita [Castelló], Enredadas [Ràdio Malva]
18.45h Coreografia del grup de ball Femin Fit
19h Jam de dones i actuació del grup musical Júlia [des d’Alcoi, presentant disc Nuvolàstic]
A partir de les 00h i fins les 03.30h Festa Punxa-Discos a ‘Los 27 amigos’ [Cabanyal]
Música feta per dones, diferents estils:
Coquelicot
Làuder
Domèstika DJ

Esdeveniment Facebook

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s