Volem tot el patrimoni públic al barri del Cabanyal – Canyamelar – Cap de França

12495998_919072344874843_7996978760653747360_o

La permanència de la titularitat pública de tot el patrimoni públic de vivenda i sol al barri del Cabanyal – Canyamelar – Cap de França
Davant la situació actual del barri del Cabanyal – Canyamelar – Cap de França i les darreres notícies publicades sobre la venda d’una part de les propietats adquirides per l’anterior govern per a dur a terme la prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez, els col·lectius i les persones sotasignants demanem:
Considerem que la permanència i activació de les propietats municipals és ara una gran oportunitat per a implementar diferents models de gestió i ús al servei de les persones. Aquests models, basats en la cessió d’ús i el dret a superfície, poden posar en marxa el procés de rehabilitació del barri, contribuint al benefici conjunt del barri i els seus habitants.

La mateixa Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, en el seu article 99.3, contempla l’interés social del patrimoni públic i reconeix la preferència de la cessió en règim de dret de superfície respecte a la venda absoluta.

firma aquí:  https://docs.google.com/forms/d/15cGizKEGPmuJyajbPWA3ewy9S9frcKTQ1g_fn8taj6A/viewform?fbzx=1098511317935322000

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s