Campanya #ObrimFronteres – Dissabte 4 juny

A València, la ciutadania i col·lectius socials inicien la campanya OBRIM FRONTERES. La primera “etapa” de la campanya serà el 4 de juny. ANIREM AMPLIANT INFORMACIÓ. Perquè una altra política migratòria i d’asil ha de ser possible, que no taque irreparablement la nostra condició d’europeus i europees. Això exigeix, amb tota seguretat, una transformació del sistema de protecció internacional de persones refugiades i un nou marc normatiu per a immigrants que no passe per l’incessant reforçament de les fronteres, els murs o les concertines i que reafirme el “principi de no devolució”. Requereix, així mateix un esforç sostingut i ferm per a atallar les causes de la actual crisi que no són altres que la guerra i la barbàrie que s’estenen davant la passivitat general.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s