66º Panorama Cultureta, Blau Llampec i Valencia Beach Festival


IMG_20160622_204255
Ja estem prevacances i aixina ens va…. hui programeta xulo i festivaler on hem compartit la música en directe i historietes varies del grup valencià Blau Llampec, també hem parlat dels festivals que venen a l’estiu, i del d’este cap de setmana, el Valencia Beach Festival

Un comentario en “66º Panorama Cultureta, Blau Llampec i Valencia Beach Festival

  1. Hola soc valensia vixc en Santa Lucia de Tirajana Grancanaria estaba pensant en montar una emisora de radio asi en grancanaria pero estic algo vert en les lleis de españa ,he estad vixquent 5 añs en colombia alli entre un sosi y yo teniem una departamental ,me imaxine que la ting que montar yo y correr amb els gastos ,tambe podria ser esta com una sucursal de alguna de les que emitixen en España, vos estaria agraid si me informareu com va el rollo este asi.
    Atentament y asperant el vostre Ramon Campos.

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s