71º Panorama Cultureta, Àcids, KeldarK, Abuení i Benimaclet conFusion

Descarregar Mp3
ivoox_71

Wooooo PRO-GRA-MÓN!!! 3 grups 3 esta setmana al programa, fanecaes de talent a Panorama Cultureta!!
Hem compartit el metal en acústic dels KeldarK, la fusió de rock psicodèlic, blues rock, rock espacial i Indie rock del grup Àcids, i l’amor sonoro de l’amiga Abuení que ens visita des de la Vall d’Uixó, arrobes de música a Ràdio Malva, des del Cabanyal per a tota la galaxia!!!
Hem parlat en Ricardo de Benimaclet conFusion, i en Alejandro Portaz de Guerrilla Impro, que ens han ficat al día d’este festival que ficarà al carrer 400 propostes artistiques el 15 i 16 d’octubre al Califat Independent de Benimaclet!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s