4/12/16 Projecció: «La puerta azul»

cartell-puerta-azul

Aquest diumenge 4 de desembre a les 19h projectarem el documental “La Puerta Azul”.  Un documental que destapa la realitat que es viu al CIE de Sapadors a València i de les persones que l’han patit. I ho fa reunint tots els testimonis que ténen alguna cosa a dir: des de policia, jutges i responsables polítics de diferents partits, fins a membres de la plataforma CIES NO i persones migrants que l’han sofrit des de dins.

Per a la projecció contarem amb la presència de la directora del documental Alicia Medina per presentar-nos el documental i respondre les qüestions que sorgisquen al voltant d’ell.

Darrerament, una volta finalitzada la projecció, ens agradaria tindre un col·loqui-debat sobre la situació actual dels CIES a València i a l’estat espanyol, després de les darreres notícies de motins i intents de fuga als Centres de Madrid o Barcelona.

Animeu-vos a aprendre i debatre a la fuste!

Ací vos deixem el tràiler del documental:

https://www.youtube.com/watch?v=p3IO5ADMyAU

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s