Xerrada+concert per l’absolució al bloqueig dels tancs de l’OTAN

15391162_1289087204495415_2650826595751127690_n
Foto: Eva Mañez

El matí del passat 29 de novembre el Jutjat nº1 de Sagunt va absoldre les quatre antimilitaristes que es van encadenar als tancs de les maniobres de l’OTAN #TJ15 del delicte lleu de «Danys», com era esperable, en no poder provar-se que van trencar el mur per entrar a l’ària del port de Sagunt on estava estacionat l’armament de guerra. Anteriorment, el mateix jutjat ja els havia alliberat de les acusacions de «Desordres públics» i de «Desobediència» (delictes que al Codi Penal Mordassa, són ara més greus i estan redactats amb intenció de criminalitzar la protesta) formulades per la Guardia Civil.

Y ahora queda la segunda pata de la pinza represiva contra nuestra acción: recurriremos las cuatro multas de 601€ por la propia «Ley de Seguridad Ciudadana» procedentes de la Delegacion de Gobierno que estaban en suspenso a la espera del resultado del procedimiento penal que ha terminado hoy, y que se activaran probablemente en los próximos días.

Vine a celebrar amb nosaltres aquesta xicoteta victòria el pròxim dimarts 13 de desembre a les 19:30h a Ca Revolta (Sta. Teresa 8)!!

Comptarem amb una xerrada-debat amb GABRIELA SERRA, activista històrica dels moviments socials catalans i ara membre del Parlament Català amb la CUP, sobre les lleis mordassa, els moviments socials i la desobediència civil.

I després concertet amb DAVID CALABUIG i IÑAKI PÉREZ «IÑÁRREZ»

T’hi esperem!

#JoParelaGuerra #YoParolaGuerra #WarStopsHere #SenseMordassa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s