BDS: Defensem els Drets Humans

15977569_680806668746356_6319680288011821560_n

Nou activistes de BDS País Valencià, BDS Catalunya i altres moviments socials hem estat querellades per la campanya realitzada al 2015 que demanava coherència al festival Rototom perquè no incorporés Matisyahu a la seva cartellera. El cantant ha posat la seua música i el seu treball al servei de la recaptació de fons de l’exèrcit d’Israel, que va massacrar més de 500 xiquetes i xiquets a l’estiu de 2014. També ha justificat crims de guerra com l’assalt a la Flotilla de la Llibertat de 2010.

Com s’explica el manifest que s’ha llançat a través de la campanya Defensem els Drets Humans: «Considerem que aquestes falses acusacions contra nosaltres són part d’una campanya molt més àmplia, finançada i dirigida per Israel i els seus grups de pressió, per criminalitzar la campanya pública i els suports als Drets Humans del poble palestí, i en particular contra el moviment Boicot, Desinversió i Sancions (BDS) per la llibertat palestina, la justícia i la igualtat.

Ací teniu el manifest en català-valencià, castellà i anglés:https://defensemddhh.wordpress.com/comunicat/

Ja han firmat centenars de persones i organitzacions. Entre elles hi ha activistes jueus, com JUNTS (Associació Catalana de Jueus i Palestins) o la Xarxa Jueva Antisionista Internacional.

Adheriu-vos simplement enviant un mail amb el vostre nom, cognoms i professió a defensemddhh@gmail.com i compartiu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s