Falles populars autogestionades al Cabanyal

De nou ho hem tornat a fer possible.
Cada any esperem amb moltes ganes i desig aquestes dates: les falles.
Aquesta vegada han sigut uns dies curts però molt intensos. Ha sigut un plaer poder compartir cada moment amb totes aquelles que s’han passat per qualsevol de les activitats organitzades pels col·lectius del barri. Ens hem fet escoltar tant al Cabanyal com a la resta de barris. La germanor i la sororitat són la nostra força.

Us deixem doncs un vídeo que hem volgut preparar amb el recull d’algunes de les imatges d’aquests dies. A més, ens agradaria donar les gràcies a totes aquelles persones que han col·laborat: portant la llenya per a les paelles, preparant les tapes del cercatasques, penjant les pancartes que denuncien la gentrificació que estem patint, al grup de dolçaina i tabalet, a Els Socarrats – Colla de Dimonis de Campanar per la seua pólvora i festa, a les organitzadores i els participants del campionat de Fallera Calavera i Truc, a Xato pel taller de pilota, així com a la increïble actuació i presència de la Jove Muixeranga de València.

Donar les gràcies, com no, a X-tencil, Trova, Avort i als grups que no pugueren tocar finalment com The Whistles i Dj Kris-Ska. Moltes gràcies!

Ha sigut tot un plaer gent, no haguera estat possible sense vosaltres.
Us esperem en pròximes activitats per poder seguir fent barri.
Una forta abraçada companyes.

Espai Veïnal Cabanyal

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s