El Feslloch, festival de música en valencià celebrat a la Plana Alta, tanca l’11a edició amb un gran èxit de participació

IMG_20170712_083024El Feslloch és un festival de música en valencià cada volta més popular que se celebra a principis del mes de juliol a la localitat de Benlloch, Castelló. Organitzat per l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana i l’Associació Cultural Pitxurrull, es tracta d’un festival que impulsa la promoció de la música en valencià des de 2007.

IMG_20170712_085616

Aquest any ha comptat amb grups com Zoo, Manel, Smoking Souls, El Diluvi, Ebri Knight, Gener, Oques Grasses, Pepet i Marieta, La Fúmiga i Pupil·les, entre d’altres. També cal destacar alguns grups que es desmarquen de la música festival, com Mireia Vives i Borja Penalba o el Xiromita Trad Project de Miquel Gironés, dolçainer del grup valencià Obrint Pas.

IMG_20170712_084037

En aquesta edició, s’han consolidat a més les actuacions vespertines, amb espectacles com els de Xavi Castillo o la producció pròpia “Feslloch a banda” amb cançons que ha elegit el públic.

Dèlia Martí Acevedo – Panorama Cultureta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s