II Fira Feminista a València

2. Fira

Després de l’éxit de la I Fira Feminista (ací podeu veure el que ja es va fer! www.facebook.com/events/334208437067936/), la II Fira Feminista a València serà el 2 de març de 2019 al llarg de tot el dia.

Un espai de trobada, d’aprenentatge, d’oci i sobretot de gaudir amb tota una diversitat d’activitats feministes que estem organitzant des de Assemblea Feminista 8M València com inici d’una setmana de revolta!

Entre TOTES, tot!


Més info : https://www.facebook.com/events/321…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s