SUD #76: Àngels Grimalt, Teresa Broseta, José García Polo i les pensions

#Sud, el matinal de Ràdio Malva, aquest dijous 17 de juny vol que Àngels Grimalt, que arriba d’Ondara, ens descobrisca com, i ja van dues vegades, ha aconseguit ser la millor oradora de la Lliga de Debat Universitària de la @xarxavives. Estarem a l’altura?
Una altra gran «domadora» de la paraula, però aquesta vegada escrita, és Teresa Broseta. Amb ella, Al Caliu dels lletres, fem un volt al món per a canviar les regles i disposades a viure un autèntic estiu de pirates.
I no sabem si és un tresor, però sembla que hi ha molts diners i interessos en joc quan parlem de les pensions. Jubilar-se més tard o apostar pels plans privats són mesures que pensen en la defensa dels pensionistes? José García Polo, portaveu de la Coordinadora en defensa de les pensions públiques de València, ens oferirà la resposta. Governe qui governe, les pensions es defensen.
Totes juntes per un món lliure de maltractament, violència i per una vida feliç i en pau.
#SUD. Escolta’ns de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí, al 104.9FM, a radiomalva.org o al nostre podcast a https://archive.org/details/@sud_en_radio_malva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s