200º Panorama Cultureta, Bárbara Gramage, El sonido de la cigarra y Sellas

Descarregar MP3 Eyy familia!! Programa 200 de Panorama Cultureta!! 🎉 Gràcies a totxs per estar ahí durant estos 6 anys!!! Em tingut la sor de compartir este aniversari amb artistes increibles!!! Bárbara Gramage ens ha demostrar una volta més que es una de les millors veus del panorama Valencià. El sonido de la cigarra ens ha fet vibrar en tota la seua bona ona, i hem compartit la música i els projectes de Sellas. Gràcies també a Ivan Gómez Vargas i companyia per acompanyar a les palmes!! Cultureta per a tots!!! I si vols saber totes les novetats culturals… entra a la nostra web!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s