201º Panorama Cultureta, Svan Gianz, Cova’L’sound, Fran de Nadie, Jan Stavinoha

Descarregar MP3Destí, fusió, connexió d’artistes i trobades meravelloses en un programa que ha mesclat estils i tots s’han sentit identificats amb l’altre. El cantautor Fran de Nadie, Svan Gianz dj techno minimal, Jan Stavinoha amb el seu rock funk i Cova’L’sound apareixen en Ràdio Malva, per a Panorama Cultureta, per a fer que els teus sentits es disparen. http://www.panoramacultureta.com facebook/panoramacultureta A més, ens pots seguir a TWITCH!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s