Història i resistència al Rif. Entrevista a Ricard de Vargas

Entrevistem a Ricard de Vargas, integrant de les lluites llibertàries a Catalunya des del franquisme i encarregat actualment de qüestions relacionades amb la memòria històrica. Ricard nos parla de la efímera República del Rif (1921-1926), construida després de la victòria contra les tropes espanyoles a Annual fa ara 100 anys, i de la situació que este poble pateix durant l’últim segle i mig, colonitzat per Espanya i per Marroc, sotmès a una brutal repressió i obviada pels mitjans de comunicació espanyols.

Ir a descargar

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s