Interfereixen a Ràdio Klara

Pedimos la máxima difusión Interfereixen a Ràdio Klara davant la deixadesa de l’Administració Ràdio Klara, una de les emissores no comercials més veteranes i referent de la radiodifusió lliure, que emet legalment en la ciutat de València en el 104.4 de FM, denuncia que porta més de 2 anys patint les interferències d’una emissora comercial des de la població castellonenca de Borriol. La Direcció general de Promoció Institucional, organisme de la Generalitat Valenciana competent en esta matèria, ha obert i conclòs un expedient de sanció que, no obstant açò, no executa. Ràdio Klara porta patint interferències en la seua emissió per a València des del 104.4 FM des de fa més de 2 anys. Les emissions que provoquen dificultats en l’escolta de Ràdio Klara en la seua àrea de cobertura provenen d’una emissora sense llicència d’emissió que emet en el 104.3 des de la localitat de Borriol (Castelló) i que és propietat del Senyor Juan Antonio Marzá Monfort, segons l’expedient sancionador conclòs ja per la Generalitat Valenciana. Les emissions del 104.3 FM van ser denunciades per Ràdio Klara fa 2 anys després que els responsables de la veterana ràdio lliure valenciana intentaren resoldre el problema mitjançant el diàleg i rebent del Senyor Juan Antonio Marzá Monfort insults i males maneres. La denúncia es va presentar davant la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana, l’organisme competent en esta matèria, que va iniciar un expedient. Després de diverses reunions amb la Sra. Dora Ibars, Directora General de Promoció Institucional, este organisme va iniciar un expedient sancionador que és ferm des del 5 de Desembre de 2010 amb una proposta de tancament de l’emissora i una sanció econòmica, mesures éstes que, fins avui, no s’han executat. Quan han transcorregut dos anys des que es van iniciar els tràmits administratius, els responsables de Ràdio Klara manifesten que no demanen sancions econòmiques sinó el cessament definitiu d’estes interferències i lamenten la falta de diligència de la Direcció General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana per a executar l’expedient sancionador. Així mateix, des de Ràdio Klara anuncien totes les mesures al seu abast fins a aconseguir el cessament definitiu de les esmentades interferències i es restablisca el dret d?emissió sense interferències que a Ràdio Klara legalment li correspon.

(CASTELLANO) Interfieren a Ràdio Klara ante la dejadez de la administración Ràdio Klara, una de las emisoras no comerciales más veteranas y referente de la radiodifusión libre, que emite legalmente en la ciudad de Valencia en el 104.4 de FM, denuncia que lleva más de 2 años sufriendo las interferencias de una emisora comercial desde la población castellonense de Borriol. La Dirección General de Promoción Institucional, organismo de la Generalitat Valenciana competente en esta materia, ha abierto y concluido un expediente de sanción que, sin embargo, no ejecuta. Ràdio Klara lleva sufriendo interferencias en su emisión para València desde el 104.4 FM desde hace más de 2 años. Las emisiones que provocan dificultades en la escucha de Ràdio Klara en su área de cobertura provienen de una emisora sin licencia de emisión que emite en el 104.3 desde la localidad de Borriol (Castelló) y que es propiedad del Señor Juan Antonio Marzá Monfort, según el expediente sancionador concluido ya por la Generalitat Valenciana. Las emisiones del 104.3 FM fueron denunciadas por Ràdio Klara hace 2 años después de que los responsables de la veterana radio libre de valenciana intentaran resolver el problema mediante el diálogo y recibiendo del Señor Juan Antonio Marzá Monfort insultos y malos modos. La denuncia se presentó ante la Dirección General de Promoción Institucional de la Generalitat Valenciana, el organismo competente en esta materia que inició un expediente. Tras varias reuniones con la Sra. Dora Ibars, Directora General de Promoción Institucional, este organismo inició un expediente sancionador que es firme desde el 5 de Diciembre de 2010 con una propuesta de cierre de la emisora y una sanción económica, medidas estas que, hasta la fecha, no se han ejecutado. Cuando han transcurrido dos años desde que se iniciaron los trámites administrativos, los responsables de Ràdio Klara manifiestan que no piden sanciones económicas sino el cese definitivo de estas interferencias y lamentan la falta de diligencia de la Dirección General de Promoción Institucional de la Generalitat Valenciana para ejecutar el expediente sancionador. Así mismo, desde Ràdio Klara anuncian todas las medidas a su alcance hasta conseguir el cese definitivo de las mencionadas interferencias y se restablezca el derecho de emisión sin interferencias que a Ràdio Klara legalmente le corresponde.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s