25 DE NOVIEMBRE ::: DÍA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. MASCLISME MATA!

gif audio

Un any més, aquest 25 de Novembre el Moviment Feminista de València cridem en contra de la violència cap a les dones, que no s’atura ni minva. Una violència que a l’Estat Espanyol des de l’any 1999 ha acabat amb la vida de 871 dones. Assassinats perpetrats per delinqüents, terrorisme masclista que tanmateix sembla no ser digne d’atenció de la Sra. Ana Mato, ni tampoc de les xarxes socials o els mitjans de comunicació. Silenci davant les víctimes mortals, 58 dones assassinades des de l’1 de novembre de 2011 al 31 d’octubre del 2012 .

Denunciem que la violència masclista s’exerceix des de les mateixes institucions i representants del Partit Popular que amb les seues declaracions en fan apologia,  consenteixen que la tracta de dones i xiquetes s’estenga pel nostre territori o retallen en dos anys un 42% en programes d’igualtat. El desinterès i la desídia dels Governs, tant del central com de l’autonòmic, es fa palès amb la retallada d’un milió d’euros en programes d’assistència  per a les víctimes o enel tancament del centre d’Atenció Integral de Castelló, després que el seu personal haja estat mesos treballant sense cobrar.

871#dones assassinades desde 1999 per #terrorisme masclista en #Estat Espanyol

44 #dones assassinades en 2012 #AnaMato i #xarxes socials MUDES

Mostrem la nostra solidaritat amb l’entorn afectiu de les dones víctimes de la violència masclista, i demanem més recursos de suport per a les i els menors que queden orfes per causa de la violència, així com amb totes les famílies de dones originàries d’altres països, que van vindre amb el somni de millorar la seua història vital i que van trobar la mort en aquest país. I amb les que moren diàriament en països amb un alt índex de violència com Mèxic, Guatemala, Colòmbia, així com els països que es troben en  conflictes armats.

 

Exigim als Governs l’aplicació i Desenvolupament de la  Ley Integral de Medidas Contra la Violencia de Género i la destinació dels pressuposts necessaris per a la prevenció, protecció i assistència a les dones en situació de maltractaments. Un vertader compromís polític per a promoure la prevenció de la violència des de l’escola, l’educació en igualtat. L’adopció de mesures i la dotació dels recursos escaients per afrontar les violències de gènere(S) que patim les dones, dins i fora de les nostres relacions afectiu-sexuals en tota la seua diversitat i realitat: violència de gènere, lesbofòbia, transfòbia, bifòbia, perquè és una xacra patriarcal que aquesta societat no pot permetre ni un dia més.

 

Demanem la implicació  de la societat en tots els àmbits per a la construcció d’un nou model social on no tinguen cabuda les violències masclistes en totes les seues expressions: econòmica, estètica, laboral, física, psicològica, sexual, institucional, religiosa i en forma de tracta de dones amb fins d’explotació laboral i sexual. Un compromís que es manifeste amb en el rebuig de tota nova agressió, de cada nova víctima. Una mostra col·lectiva del rebuig a aquesta xacra en els actes de carrers, en comunicats, en les xarxes socials.

Aquest 25 de novembre estem al costat de totes les organitzacions feministes del món que com nosaltres es manifesten contra aquesta injustícia social, aquest terrorisme patriarcal. Hui i sempre farem sentir el nostre rebuig a aquesta xacra, mai no consentirem el silenci i la invisibilització de les violències que patim les dones, els feminicidis que devasten el món.

 

València, 25 de novembre de 2012. Moviment Feminista de València.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s