Cabanyal #Intimidació policial a Ca la Barraca

gif VIDEO
Els veïns de Ca la Barraca, al 146 del mateix carrer, al Cabanyal, ens han facilitat estes imatges. La casa, propietat de l’ajuntament i totalment abandonada i deteriorada, va ser ocupada fa una setmana. Este matí, a les 11.30, s’han presentat dos unitats de policia amb set agents. Sense cap ordre judicial de desallotjament i incomplint el reglament, han intentat trencar i tombar la porta. També han vulnerat el dret a la informació dels ciutadans presents. En les imatges se sent com un dels policies acusa a una veïna de “provocar” només pel fet de gravar l’escena. La notícia s’ha difós amb rapidesa per les xarxes socials i als pocs minuts s’han aplegat una vintena de persones. Açò ha dissuadit els agents, que s’han marxat sense accedir a la vivenda. Els joves ocupants pretenen rehabilitar este immoble i frenar així la degradació impulsada pel l’ajuntament, amb l’alcaldessa Rita Barberá al cap, entestada a enderrocar 1600 vivendes i prolongar l’avinguda de Blasco Ibáñez fins la mar. Un pla urbanístic polèmic que el Tribunal Constitucional paralitzà el 2010. Des del 2006, l’ajuntament ha anat comprant cases i destrossant-les per dins perquè la sensació de pauperització al barri siga ben eloqüent.

ruta GIf Radio Malva NOTICIA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s