Valencia ::: software libre # jornades dedicades a linux

El dissabte 6 d’abril a partir de les 17h farem unes jornades dedicades a linux, el programari lliure per excel·lència. A aquestes jornades volem aprofundir una mica en el que suposa un programari lliure i en facilitar la seua utilització i difusió. 

La fusteria

linux party web

El assistentxs al taller han de dur el seu perifèric per poder dur a terme instal·lació del Linux Mint. S’ha triat aquesta versió per requerir menys capacitats de la CPU base; l’obsolescència tecnològica es una de les armes de les corporacions, no els ho fiquem fàcil.

Tindrem menjar vegà a la voluntat. Cal avisar si vas a assistir al taller, així a l’espai podrem fer una previsió sobre quants dvd’s amb el programa cal preparar, l’espai, etc…Per altra banda, s’avisa que els responsables del taller no es responsabilitzen de les possibles perdudes d’informació, per tant, tot el que vullgau conservar salveu-ho prèviament.

·El taller es gratuït. Les despeses del taller seran assolides per el cso La Fusteria gràcies a la col·laboració de totxs els ke passeu per l’espai. L’autogestió es construeix dia rere dia i entre totxs.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s