7-F: Jornada en record de Pilar Molina- Iniciativa Dhalia

5848023d5b50528d6c54d64dc2203bd7_XL

Des de l’Associació Dones i Homes Lliures us convidem a la jornada en record de Pilar Molina que se celebrarà el proper dia 7 de febrer a partir de les 19.30 h. a la Iniciativa Dhalia, coincidint amb la data del seu comiat, el 7 de febrer del 2008.
El lloc triat, la iniciativa Dhalia, és l’espai que actualment acull el llegat documental de Pilar, de la custòdia i disfusió s’encarrega l’Associació Dones i Homes Lliures, creada a voluntat de la pròpia Pilar.
Durant la tarda del dia 7 es presentarà el llibre “Antonia Maymón: anarquista, mestra i naturista” escrit per Pilar Molina i Carmen Agulló i comptarem amb la presència d’una companya col·laboradora de l’Associació qui desenvolupés una xerrada titulada “Propostes per al rescat de la memòria anarcofeminista “.

L’acte finalitzarà amb un sopar vegana, els desitjables beneficis aniran destinats a l’autogestió de la Iniciativa Dhalia.

Iniciativa Dhalia. Carrer Camí Vell de Xirivella, núm 23 baix. Mislata.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s