Pedalades contra el fracking als Ports i el Maestrat.

El moviment contra la fractura hidràulica continua en marxa

SAM_0685Al voltant de 100 persones convocades per la Plataforma Anti-fracking de Castelló i l’Associació pel Medi Ambient i Contra el Canvi Climàtic (AMA), han recorregut durant els dies 11, 12 i 13 d’abril el que ha estat la III marxa amb bici Anti-Fracking, diverses comarques de Castelló dient “no al fracking”. La marxa ha estat un “esdeveniment lúdic i reivindicatiu, amb la finalitat de donar visibilitat a la problemàtica que suposen els projectes de fractura hidràulica (fracking)”, segons les organitzadores, que pretén dur a terme a la província l’empresa Montero Energy. Les tres etapes programades per l’organització van recórrer un total de 150 km durant dissabte, diumenge i dilluns i van passar per dotze dels 42 municipis afectats per aquests projectes.

escucha la entrevista a Esteban Domènech de la Plataforma anti-fracking de Castellón.

 

más información sobre el fracking a Castelló y crónica de la IIIa marcha en bici anti-fracking.

seguir leyendo…

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s