La Manada Som Nosaltres

concentracio

Dones Juristes veu un «greu precedent per a les llibertats» a la sentència de ‘La Manada’

L’associació Dones Juristes ha lamentat que la sentència de l’Audiència Provincial de Navarra sobre el cas dels cinc membres de l’anomenada ‘Manada’ «marca un greu precedent per a les llibertats i indemnitats sexuals de les dones».

La condemna per l’article 181.3 del Codi Penal suposa que el tribunal entén que el consentiment sí que es va donar, la qual cosa «reforça la idea» que aquest es pot donar sota circumstàncies de pressió, desdibuixant-ho, ha lamentat l’organització en un comunicat aquest dijous, després de conèixer-se la sentència.

Dones Juristes ha vist intolerable aquesta lectura contrària a les relacions sexuals lliure de violència, i ha considerat «més preocupant encara» el vot particular que defensava absoldre els cinc depredadors i que dona ales al fet que es recorri la sentència.


Entrevista a June Fernández “La cultura de la violación está impregnada en nuestra sociedad”

26 de abril de 2018. POR

http://www.elfaradio.com/2018/04/26/june-fernandez-la-cultura-de-la-violacion-esta-impregnada-en-nuestra-sociedad/


Petición de firmas:

Inhabilitación de los magistrados encargados de dictar sentencia en el juicio de la manada

Dado que el tribunal encargado de dictar sentencia en el juicio de «La Manada» entiende que no existió violencia e intimidación en este caso, solicito la inhabilitación de los magistrados que componen el mismo.

En un país en el que tenemos un problema de violencia machista tan grave, no podemos permitirnos jueces y magistrados que consideren que para que exista agresión sexual no basta con que 5 hombres agredan a una joven indefensa y en estado de embriaguez a la que, posteriormente abandonaron y robaron el teléfono para que pudiese ser auxiliada.

https://www.change.org/p/tribunal-supremo-inhabilitación-de-los-magistrados-encargados-de-dictar-sentencia-en-el-juicio-de-la-manada

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s