RadioFlautas 376: «De peus a terra» y «Entre barris» (En Construcció» y “El progrés com a amenaça” «Territori d´acció»

En este RadioFlautas escucharemos dos audios de nuestras compañeras del programa «En construcció» de radio Klara, una entrevista a Bebé por el documental sobre l’Hort de la Botja «De peus a terra» y un repaso a los barrios de «Entre barris»
Acabaremos con el audio del docu “El progrés com a amenaça” de «Territori d´acció» El documental proposa un recorregut que passa pel record de l’esdevingut en La Punta fa quasi dues dècades, l’actual situació de l’horta d’Alboraia amb l’ampliació de la V-21 i el projecte del PAI de Benimaclet que planeja sobre el futur d’este barri.
De la mà dels protagonistes d’estes resistències socials, com ara Mireia Vidal, Ignasi Vázquez, David Hammerstein i col·lectius com Cuidem Benimaclet o Forn de Barraca entre altres, s’explica el valor patrimonial agrícola i cultural de l’horta valenciana, així com la necessitat del seu defensa i el qüestionament de les polítiques de desenvolupament que es duen a terme des de l’administració pública

Música:
Ebri Knight – Pau
Zoo – El tobogan
Roba estessa – les criades
The Fuzztones- 1-2-5

Ir a descargar

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s