SUD #69: Lucila Aragó, Alcohòlics Anònims i Sistema del Solar

#Sud, el matinal de Ràdio Malva parla dimarts 8 de juny amb Lucila Aragó sobre l’exposició «Memòria Desenterrada» i de la novel·la «Como un pulso», dins de les activitats que continuen fent des d’Acció Ciutadana contra la impunitat del franquisme al Pais Valencià, perquè veritat, memòria, justícia i reparació siguen una realitat en l’estat espanyol.
Prop del seu 90 aniversari a nivell mundial, quasi cinc dècades a València, volem conéixer la tasca que fan des d’Alcohòlics Anònims, apostant pel treball comunitari i per no perdre l’esperança, en un camí que mai és senzill.
Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana…o no, no era aquesta la pel·lícula, era aquella de jo he vist coses que vosaltres no creuríeu. Atacar naus en flames més enllà de Orión. He vist Raigs-C brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhäuser… O potser tampoc era aquesta, Bé, la qüestió és que ens visiten dues de les culpables que gràcies a Sistema del Solar Produccions, el Cabanyal conquiste Hollywood o s’òmpliga de zombis…Gabriela Tamarit i Joan Alamar, amb els seus vestits espacials posats, ens ho explicaran des del solar i més enllà.
Amb el nostre cor fent costat a tots els éssers que són maltractats per voler una vida plena i en pau, com dirien les zapatistes, van voler enterrar-nos, però es van oblidar que som llavors.
#SUD. Escolta’ns de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí, al 104.9FM, a radiomalva.org o al nostre podcast a https://archive.org/details/@sud_en_radio_malva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s