SUD #70: Antolín Pulido, Crida pel finançament valencià, CALCSICOVA

#Sud, el matinal de Ràdio Malva rep dimecres 9 de juny a les ones a un «amic» de Kropotkin, Antolín Pulido. Coneixerem a aquest toledà del món que porta tota la vida des de l’escriptura, la comunicació i l’acció directa secundant i estant al costat de «els ningú». Una història de superació diària i ferma defensa de la solidaritat i suport mutu com a motors de la societat.
Antoni Infante ens presenta el manifest «El País València contra l’espoli», que trauen a la llum des de la Crida pel Finançament Valencià, que continuen reclamant que «volem les claus de la caixa».
Són quasi ja 25 anys que la Coordinadora d’Associacions de VIH i SIDA de la Comunitat Valenciana (CALCSICOVA) porten treballant al costat d’aquelles persones que tenen VIH per a trencar amb estigmes i aconseguir que es respecten els seus drets. Hem quedat amb ell@s per a conéixer millor el que fan i la situació que viuen en l’actualitat.
Manifestant el nostre suport a tots els pobles i éssers als quals s’ataca i reprimeix per voler que es garantisquen els seus drets per a una vida plena, en pau i feliç.
#SUD. Escolta’ns de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí, al 104.9FM, a radiomalva.org o al nostre podcast a https://archive.org/details/@sud_en_radio_malva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s