SUD #72: La xiqueta que volia pintar, Alfredo Cot, Charly Efe i Teko, Yeray López, y Ayelen Parolín

#Sud, el matinal de Ràdio Malva vol descobrir dijous 11 de juny la història de «Frida, la xiqueta que volia pintar», des del Teatre de la Caixeta ens conviden a conéixer-la.
Ens posem molt cinematogràfics i vos convidem a passejar per «El bulevar de las hormigas», l’última obra d’Alfredo Cot, un interiorista que des del seu «Plaza del Diamante» arriba per a parlar amb José Luis, de bibliocafe.es, que a més ens presenta la Fira de l’Edició Independent.
Què passa quan dos rapers et diuen que trauran un disc amb sons glam? Perquè després de moltes hores de treball i acabats d’eixir de l’estudi d’enregistrament a l’estudi de ràdio arriben Charly Efe i Teko, dos del Club de «Poetas Puestos», que ens trauen de dubtes o potser a fer que en tinguem moltes més. Arriben bastint ponts, però compte, perquè el lleó no està adormit.
«Els joves no som el futur, som el present i el canvi no està per arribar ja és ací i som nosaltres». És diu Yeray López i aquesta és la seua declaració d’intencions. Amb aquest estudiant de química coneixem un altre Charly, però aquest vola i viu per Torrevieja.
I quina millor manera de gaudir d’un cap de setmana que dansant amb humor, molta ironia i un piano sonant en directe. Abans d’aterrar a La Mutant arriba a les ones lliures la coreògrafa i ballarina Ayelen Parolin, establerta a Brussel·les però amb ànima maputxe, amb la qual res és previsible.
Amb el cor al costat de tots els éssers que són perseguits i calcigats per voler viure feliços i en pau.
#SUD. Escolta’ns de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí, al 104.9FM, a radiomalva.org o al nostre podcast a https://archive.org/details/@sud_en_radio_malva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s