SUD #83: Nostrum Mare Camerata, Somos poderosas, Sushi para adolescentes, Ana Penyas i El Avispero

#Sud, el matinal de Ràdio Malva, dilluns 28 de juny presenta Nostrum Mare Camerata que, a una setmana del seu debut el pròxim 5 de juliol a l’Olympia de València, arriben a les ones de lliures i feministes per a descobrir amb Jacobo Christensen, Cármen Lázaro, Blanca Ruiz i Álvaro Barbancho aquest projecte en què la millor música clàssica ens embolicarà amb una proposta plena de màgia i passió, on joventut i virtuosisme es donen la mà.
Amb Montse, Eugenia, Sara, Yanelis, Paqui i Paco volem descobrir com la música crea vincles, ens pot ajudar a superar pors i també a denunciar la situació que viuen moltes dones migrants quan arriben a l’estat espanyol. El projecte es diu «Artempoder», desenvolupat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar, i les seues protagonistes ens conten la seua experiència i com entre totes han creat «Somos poderosas», un tema on elles prenen la veu, la poesia i el ritme per a dir-nos que «De un corazón con ganas de vivir. Sin importar lo que pasó ayer. Hay que decirle a la vida: Estoy aquí y aquí voy otra vez”. Les poderoses prenen la paraula.
Amb Esther Furió Mora ens introduïm en la necessitat d’educació sensual actual, empatia, autoestima, respecte i escolta perquè ja des de ben joves construïm societat igualitària. L’autora posa el seu granet d’arena per a aconseguir-ho amb la seua obra «Sushi para adolescentes». Llibres per a véncer pors i tabús.
I si d’obres compromeses amb el canvi social i la construcció d’un món millor parlem, ella, Ana Penyas amb els seus treballs de «còmic-etnografia», ens acostarà a «Todo bajo el sol», i altres projectes on la memòria històrica, el suport a les lluites socials i el seu compromís per una societat que construeix des del feminisme divers, transversal i comunitari.
I amb l’últim Avispero de la temporada, les companyes de l’Assemblea Antiespecista de Madrid analitzen tot el que s’amaga darrere dels zoològics i no ens conten.
Totes juntes construint un món on càpien molts mons.
#SUD. Escolta’ns de dilluns a divendres de 9 a 12 del matí, al 104.9FM, a radiomalva.org o al nostre podcast a https://archive.org/details/@sud_en_radio_malva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s