MUNDO MENDALLON ::: Col.lectiu Atzur + participación social

gif audio

MUNDO MENDALLON  no para de dar vueltas en RADIO MALVA , y muy poquitos dias de las elecciones generales en el Estado español , entrevistan a  los compañeros de ATZUR que nos  informan las causas porque abstenerse en las elecciones, cómo funciona el nuevo proyecto contrainformativo que es el periódico Ara o Mai y presentan las jornadas anticarcelarias en las que también están participando.

Para mas info contactar a  : atzurvlc@gmail.com

http://www.ivoox.com/ara-o-mai_md_889432_1.mp3″

Col.lectiu Atzur

El col·lectiu Atzur néix arran de la vaga general convocada el darrer 29 de setembre. Un grup de joves i estudiants ens reunirem per tal d’incidir en les mobilitzacions que es donarien durant tot el dia. Després de diverses experiències conjuntes, una part de la gent que va participar en aquelles mobilitzacions i accions, decidiriem encetar un nou projecte assembleari amb tres objectius clars; extendre l’autoorganització dintre de l’estudiantat (no merament universitari) i de la joventut en general, reflexionar al voltant dels conflictes actuals per innovar a l’hora de donar resposta i coordinar-nos amb diferents col·lectius de base de València per crear un teixit social àmpli i fort.

Davant l’immobilisme de la gent, la passivitat de certs sindicats, o la falta de perspectiva a l’hora d’enfocar les respostes dels moviments socials als que pertanyem, necessitavem un lloc on dur a la pràctica les nostres idees per tal d’innovar, reflexionar, expandir les crítiques constructives que ens hem fet, trencar amb la incomunicació entre col·lectius i, en definitiva, començar a construir i organitzar una resposta seriosa i duradera davant els atacs que el govern i les entitats financeres estan perpetuant contra aquells que no han causat la crisi econòmica (immigrants, joves, aturats, treballadors…)

El fet de vindre de diverses experiències (Anti-Bolonia, okupacions, col·lectius llibertàris i independentistes, etc) no ha supossat un problema, sinó que ha estat positiu per ser un lloc d’encontre i de reflexió constant. I menstres que la joventut dels estats veïns ens demostra quin és el camí per aturar la injustícia, a València ens consta eixir al carrer. Allí han comprés que si no lluiten ara després serà massa tard. Per tant, es necessari, ara, coordinar una resposta real, efectiva i continua des de les assemblees de base per plantar-li cara als atacs vinguts per part del govern i del capital.

 

 

radio-malva-textos-3

_ (3)DGD

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s