Valencia ::: Pren La Nit ::: Dissabte 14 de juny

Dissabte 14 de juny 22.30 hs Lloc: Torres de Serrans

Pren La Nit és una manifestació lúdica i reivindicativa en la que dones, biològiques i trans, ocupem els carrer i la nit, xigint UN ESPAI PÚBLIC SENSE VIOLÈNCIES MASCLISTES. El nostre objectiu és visibilitzar les diferents formes de violència que sofrim nosaltres. Violències que van des de les naturalitzades floretes fins a les agressions físiques amb les que hem de combatre quotidianament.

Participa amb nosaltres! / Assemblea Oberta de Dones

Som l’Assemblea Oberta de Dones de València i naixerem al novembre del 2013, amb la intenció de ajuntar subjectivitats i col·lectius feministes de la ciutat de València per a organitzar, reflexionar, formar-nos, debatre i dur a terme iniciatives i accions feministes. Els elements base que compartim entre totes son la lluita antiheteropatriarcal i anticapitalista. Som un espai autogestionat, a on l’assemblea oberta de dones és el mitjà per desenvolupar la nostra acció política com ocupar espais públics per visibilitzar-nos.

Així bé, ens posem en contacte amb vosaltres per a invitar-vos al tercer PREN LA NIT A VALÈNCIA, dissabte que ve, dia 14 de juny a les 22.30h a les Torres de Serrans, que consisteix en una manifestació lúdic-reivindicativa, en la qual totes les persones que ens identifiquem com a dones ens reapropiem dels carrers i la nit, exigint espais i cossos lliures de violències masclistes.

Fa massa que estem fartes de viure tot tipus d’aquestes violències: de que se’ns veja com a víctimes que deuen ser protegides per un home, de percebre els carrers com territoris de risc. De tenir que suportar suposats piropos o palpades, o de que pel contrari se’ns insulte si ens eixim del model de dona desitjable on no cap la diversitat. De que se’ns culpabilitze dels atacs («és que vas provocant»), de que el sistema ens haja dividit en santes i putes, de que els nostres cossos estiguen regulats i cosificats. Perquè NO anem a permetre que els espais continuen pertanyent i sent territori aliè a nosaltres.

Anem a marxar totes juntes, sense por, de nit i pels carrers on més atacs de violències masclistes patim en tant que ens identifiquem com a dones. Volem que siga una acciótransfronterera i per això us animem a participar-hi i a difondre la convocatòria. Cal articular les diferents resistències i l’acció política feminista! Entre TOTES, tot!

Juntes per canviar-ho tot!

Perquè si ens toquen a una, i ens toquen a totes!

DIFON I PARTICIPA!

Assemblea Oberta de Dones de València

donesenxarxapv@gmail.com

 


Fuente :  Pren La Nit – BARRIODELCARMEN.

radio malva GIF 3

280x300_disenosocialSCHFd

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s