Taula rodona: Veïnat en perill d’extinció? Els efectes del boom turístic als barris de València

Ràdio Malva va estar el passat 3 d’abril a l’Ateneu Maritim del Cabanyal. Et compartim l’àudio d’aquest encontre sobre com el boom turístic està afectant la vida als nostres barris, des de la Saïdia, Russafa, i Ciutat Vella, al Cabanyal-Canyamelar.

Com afecten aquests canvis al dret a l’habitatge, al preu dels lloguers, al comerç tradicional i a la identitat dels nostres barris? Quina tasca fan les entitats veïnals per contra-restar-ne els efectes negatius? Quines mesures s’estan aplicant des dels poders públics?

Van participar en aquesta taula:

– Andreu Gres i Sánchez (Ciutat Vella, Veïnat en perill d’extinció).
– Imma Bauset (Plataforma per Russafa).
– Albert Moncusí Ferré (Profesor de Antropología Social de la UV).
– Irene Muedra (La Saïdia Comuna).

Moderat per Helena Grau (Cuidem Cabanyal-Canyamelar).

Amb les aportacions també del Sindicat de Barri del Cabanyal i d’alumnes de la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Madrid, amb la seua versió d’una alternativa al Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar. El regidor de Turisme i Internacionalització de l’Ajuntament de València, Emiliano García, encara que havia confirmat inicialment la seua presència a l’acte, finalment va haver de cancel·lar la seua participació per altre compromís.

Gravat i editat per Carlos i Miguel, Ràdio Malva.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s